Loading...

Bæredygtighed

Hos Frøslev Træ brænder vi for den bæredygtige løsning, derfor vil vi gøre det nemt at tilegne sig viden om de mange muligheder der er, når der skal benyttes træ som bæredygtigt byggemateriale. Heldigvis er det i dag nemt at træffe et bæredygtigt valg!

Certificering

For os er det vigtigt at vi kan spore træet, så vi er sikre på at både den miljømæssige- og den sociale bæredygtighed ikke tilsidesættes. Derfor er vores træ FSC- eller PEFC certificeret.

Generelt om vores certificeringer
I Danmark bruges primært de 2 ovennævnte certificeringsordninger, da de er velintegrerede i træindustrien i store dele af verden. Hos Frøslev Træ sikrer vi os, dels med køb af certificerede produkter, men også med tætte samarbejder, dialog og besøg direkte ved kilden, at vi til hver en tid har sporbarhed og sikkerhed for, at varerne vi leverer, lever op til vore egne høje etiske og kvalitetsmæssige krav.

FSC

FSC-mærket er din sikkerhed for ansvarlig skovhugst samt forbedrede levevilkår for lokalbefolkningen i skove verden over – lige fra de tropiske regnskove til de svenske nåleskove. FSC varetager både miljø, mennesker og økonomiske forhold.
Frøslev Træ er medlem af FSC Danmark.

Vores FSC-certifikat

Gå til FSC Danmark


PEFC

PEFC handler om bæredygtig skovdrift, dvs. en miljømæssig forsvarlig, social gavnlig og økonomisk levedygtig skovforvaltning for nuværende og fremtidige generationer.

Vores PEFC-cerifikat

Gå til PEFC

keyboard_arrow_up