Loading...

Paneler og trægulve

FT Interior

FT Interior serien består af indendørs gulv- og loftsprofiler i bedste kvalitet. Det rå træ er taget fra det fineste tømmer, som stammer fra langsomt voksende træer fra Dalarna i hjertet af Sverige.

FT Interior trægulve

Der er trægulve, og så er der trægulve. Vi tør godt påstå, at du får mere for pengene med et trægulv fra Frøslev Træ.

Vores massive fyrretræsgulve leveres med både knivhøvlet og strukturbørstet overflade. De strukturbørstede gulve har en ekstra slidstærk overflade, som de får ved børstningen. Overfladen bliver da ca. 50% mere slidstærk end ved almindelige fyrretræsgulve, og med vores overfladebehandlinger får du et fyrretræsgulv i topkvalitet.

Frøslev Interior gulvet er tidløst og holder i generationer. Med årene får gulvet mærker, som minder os om dets historie, rummets historie og din historie.

FT Interior loftspaneler

FT Interior loftsprofiler giver et naturligt og varmt udseende og er med til at lyse hele rummet op. Loftspaneler får ligeledes rummet til at virke bredere eller dybere, alt efter i hvilken retning profilerne monteres.

FT Interior profiler er både smukke og nemme at montere, og modsat mange andre type loftsmaterialer, så kan træprofiler være med til at forbedre akustikken.


keyboard_arrow_up