Loading...

Der er mange former for træbeskyttelse

Træbeskyttelse handler først og fremmest om at forlænge holdbarheden på sit træ. Som udgangspunkt er træ jo et holdbart produkt, men det kan med fordel efterbehandles så holdbarheden forlænges radikalt. Hos Frøslev Træ finder du forskellige former for træbeskyttelse.

OrganoWood

Nordsvensk fyr, der er imprægneret med en opløsning bestående af kiselopløselige stoffer. OrganoWood har utrolig lang holdbarhed og er helt uden miljøgiftige stoffer.

ThermoWood

ThermoWood er varmebehandlet træ fra Finland. Som noget helt unikt er ThermoWood fuldstændig fri for kemi og er udelukkende behandlet med varme og vanddamp.

Trykimprægneret

Den mest almindelige form for træbeskyttelse er trykimprægnering. Denne proces sikrer er meget lang holdbarhed, og hos Frøslev Træ gives 20 års holdbarhedsgaranti på en stor del af det NTR-trykimprægnerede sortiment.

Malet

Under navnet FT Exterior tilbyder Frøslev Træ en serie træprofiler, der er grundet og malet 1. gang. FT Exterior fås i sort og hvid og er klar til montering.

Præ-malet

Colorshade hedder et nyt koncept fra Frøslev Træ. Træet bliver malet 1. gang inden imprægneringen. Det betyder at du ikke skal vente et halvt år på at få malet dit træværk.

keyboard_arrow_up