Loading...

20 års garanti

FT Premium er din holdbarhedsgaranti på trykimprægneret træ fra Frøslev Træ

Der har på det danske marked igennem længere tid været en stigende mistillid til indholdsstofferne i, og den holdbarhedsmæssige kvalitet af, trykimprægneret træ. Dette har på negativ vis påvirket det overordnede image, selvom trykimprægneret træ, der er udført efter forskrifterne, er og bliver det bedste alternativ set i forhold til prisen.

Den negative trend har man hos Frøslev Træ besluttet, at gøre noget ved.

FT PREMIUM GARANTIBESTEMMELSER

keyboard_arrow_right

FT SYSTEMHEGN GARANTIBESTEMMELSER

keyboard_arrow_right

Her kan du online-registrere dit FT Premium produkt. Det er hurtigt og enkelt, og sikrer dig, at du er registreret i vores system.

Registrer dig her

Hos Frøslev Træ ser vi os forpligtet til at sørge for, at byggecentrene og forbrugerne bliver korrekt informeret omkring trykimprægnering og agere på den stigende mistillid til det trykimprægnerede træ.
Vi tilbyder derfor en 20 års holdbarhedsgaranti på en produktvifte vi kalder FT Premium. Vores velforankrede leverandørnetværk og egenproduktion i Danmark tilsikrer, at vi kan understrege træets kvalitet i form af denne garanti.

FT Premium omfatter en stor del af Frøslev Træ’s sortiment indenfor fyrretræ, der er trykimprægneret efter NTR kl. A og NTR kl. A/B-standarder, herunder bl.a. Frøslev Systemhegn, stolper, terrassebrædder og facadebeklædning.

FT Premium er blevet tilbudt til Danmarks byggecentre som en tillægsordning, hvor interessen har været stor og de første aftaler allerede er indgået.

FT Premium forhandlere

keyboard_arrow_up