Loading...

Frøslev Lister

Frøslev Lister til hele huset - NYHED!

Kvalitet du kan stole på

En træliste er ofte prikken over i’et i ethvert byggeri og nyistandsat hjem. Derfor er det vigtigt, at du kan stole på, at dine trælister er af en høj kvalitet. Fra Frøslev får du trælister i god, finsk kvalitet. De kommer i forskellige profiler og over vejende i fyr, men også enkelte i bøg og eg samt hvidmalet. Find netop de lister du skal bruge her på siden eller i vores katalog og lad dig inspirere af de forskellige materialer og former.

Frøslev og miljøet

Hos Frøslev får du et kæmpe udvalg af kvalitetslister til gulve, lofter, vinduer, døre og pynt. Vi sætter en ære i at levere godt håndværk og bæredygtige løsninger til dig. Derfor er alle listerne PEFC- certificeret. En international certificeringsordning, der er din garanti for, at træet kommer fra bæredygtigt og miljømæssigt ansvarligt skovbrug.

Samlast – hurtig levering

Vi har sørget for en ekstra service til dig, når du skal have leveret lister og andet godt fra os. Som du måske allerede ved, kan du købe mindre partier af en vare, når du samlaster med andre varer fra os. Altså alt det gode du kender fra Frøslev – hurtig levering og høj kvalitet til gode priser. 


Se vores samlede sortiment af lister i vores katalog 

- eller find netop den liste du skal bruge nedenfor opdelt i kategorier.


keyboard_arrow_up