Kontorelev søges

Kontorelev, med oplæring indenfor Salg, Produktion og Økonomi.

Vil du have en bred kontoruddannelse, der giver dig indblik i flere led i værdikæden i en bæredygtig produktionsvirksomhed, så er det dig vi leder efter.

Jobbeskrivelse:

Du vil blive en del af et kontorteam på 45 kollegaer, hvor du skal være i de 3 afdelinger i løbet af din uddannelse, salg, produktion og økonomi. Læringen vil baseres på:

 • Kommunikation og service internt og eksternt
 • Indsamling af information og validering af data
 • Udarbejde præsentationer 
 • Forståelse for grundlæggende forretningsmæssige processer og sammenhænge i virksomheden
 • Indblik i udarbejdelse af rapporteringer herunder budget og regnskab
 • Indblik i afregning og indberetning til det offentlige
 • Øvrige administrative opgaver, såsom udarbejdelse af tilbud, fakturering, ind- og udbetalinger m.v.

Kvalifikationer og erfaring:

 • Du er god til engelsk og tysk. 
 • Du er serviceminded og sætter ordentlighed i højsædet.
 • Du har flair for IT – vi arbejder blandt andet med NAV og Office pakken.

Der vil i uddannelsesforløbet bliver tilknyttet en mentor som vil sikre det bedste forløb for dig, hvor du vil lære at arbejde målrettet, struktureret og planlægge egne arbejdsopgaver.

Tiltrædelse: snarest muligt og gerne senest 1. september 2020.

EUX og HHX elever har direkte adgang til elevpladsen. STX, HF og HTX elever har brug for et supplerende 5 ugers EUD-S forløb med fagretning kontor. 

HG elever med adgang til administrationsspecialet kan også søge elevpladsen. 

Du bedes hurtigst muligt sende din ansøgning og dit CV til hr@froeslev.dk, og da vi arbejder med en åben ansøgningsfrist vil vi løbende indkalde kandidater til samtale.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte HR Lis Dybbro eller Brian Nielsen på tlf.
+45 74 67 06 00. (Træffes ikke uge 29 + 31 pga. ferie)

Frøslev Træ A/S i Padborg er en moderne koncern med 115 ansatte og med et internationalt islæt og stærke værdier. Vi elsker træ og er specialister inden for området – vi har egen produktion og producerer gerne specialopgaver med skræddersyet design og udformning.  Det er virksomhedens intention at være på forkant med udviklingen og medvirke til en fortsat fremgang og udbredelse af byggeri med bæredygtigt træ. Alle vores produkter udføres i bl.a. fyr, gran, lærk, eg eller douglas og har mange anvendelsesmuligheder, fx hegn, beklædningsbrædder, terrassebrædder, sternbrædder og træhusbjælker. Vi tilbyder kvalitet fra inderst til yderst i forarbejdningen og er naturligvis både FSC® og PEFC-certificerede.

Vores vision

Frøslev skal være markedets førende videnspartner indenfor bæredygtigt kvalitetstræ i Nordeuropa.

vores mission

Hos Frøslev elsker vi træet!

Gennem vores faglige stolthed og kærlighed til træet vil vi arbejde for udvikling og udbredelse af træ's anvendelse som fremtidens byggemateriale.

Ved at levere over forventningen til næste led vil vi skabe værdi til tiden - for alle, der kan anvende dette fantastiske naturmateriale. 

Stolte traditioner og nytænkning

Frøslev er en moderne koncern med internationalt islæt. Det er vores intention at være på forkant med udviklingen, og medvirke til en fortsat fremgang og udbredelse af byggeri med træ.

Vores historie starter i 1931 som Frøslev Savværk grundlagt af Johannes Carlsen på grundstykket, som hustruen Mariane havde fået i medgift. Johannes Carlsen begyndte savværksvirksomhed under trange og slidsomme kår, hvor Hans Hansen, den lokale skraldemand, med hest slæbte træstammerne ud af skoven og med hestevogn transporterede træet hjem til forarbejdning på savværket i Frøslev. Det var et opslidende arbejde, hvor han ene mand måtte læsse de tunge træstammer.

Til opskæringen havde Johannes Carlsen i begyndelsen én enkelt fritstående sav, der blev trukket af en gammel, larmende petroleumsmotor. Denne var overdækket med et primitivt tag båret af en nedgravet granpæl i hvert hjørne, hvorved han fik ly for vejr og vind. Virksomheden blev under 2. verdenskrig brugt som tilholdssted for danske frihedskæmpere.

Savværket var i familien Carlsens eje frem til 1978, hvor Jens P. L. Petersen og Fuglsang Savværk købte det til eksportvirksomhed og lager med Jens P. L. Petersen som primus motor og daglig leder. I 1982 overtog Jens P. L. Petersen savværket, og i de følgende år blev der løbende foretaget moderniseringer.

Billeder nedenfor: Frøslev 1950, 1980 og 1992

I perioden frem til 1985 blev der savet omkring 30.000 m3 pr. år. I november 1985 blev Frøslev Savværk desværre flammernes bytte, hvor både produktionsbygninger og maskiner nedbrændte til grunden. Savværket lå stille indtil 1988, hvor Jens P. L. Petersen og hustru Christa L. Petersen atter pustede liv i det, nu under navnet Frøslev Træ. Virksomheden blev ændret til en handels- og engrosvirksomhed med speciale i forarbejdet og trykimprægneret fyrtømmer. 

Den 1. juni 1990 overgik virksomhedsformen til et A/S, og det er derfra, vi i dag tæller vores start. Dengang var der fokus på leverance af træ til tømmerhandlerne i Danmark. Træ der blev produceret via godt samarbejde med savværker i især Polen og Tyskland. Virksomheden beskæftigede i perioden 1985-2000 10-30 ansatte.

I starten af 00'erne steg virksomhedens vækst og i midten af 00'erne kom bl.a. abonnementskunderne til. I løbet af denne periode steg forædlingsgraden i Frøslev. Sønnen Martin L. Petersen indtrådte i januar 2011, som et led i et planlagt generationsskifte, i den daglige ledelse. Den 1. december 2011 overtog 2. generation den daglige drift med fokus på rodfæstet udvikling.

 

Frøslev ... fordi vi elsker træ

Frøslev er en dansk, familieejet virksomhed med godt 100 dedikerede medarbejdere.

Hos Frøslev lever og ånder vi for træ - og vi hjælper vores kunder med at skabe innovative og bæredygtige løsninger. Vores mål er at være den foretrukne leverandør og videnspartner i Nordeuropa.

Vi har et bredt sortiment og tilbyder over 1000 forskellige kombinationsmuligheder af profiler. Og skulle du ikke lige finde det profil, der matcher dit næste projekt, vil vi gøre alt for at løse det sammen med dig.

Træsorter: Som standard tilbyder vi Fyr, Gran, Sibirisk lærk, Western red ceder, Eg og Douglas. Samt hjælper vores kunder med deres ønsker herud over.

Behandling: Vi leverer dit træ ubehandlet eller behandlet - som malet, trykimprægneret i grøn og brun (efter NTR standarder) samt brandimprægneret i EU-Brandklasse B iht. standarden EN 13501.

Bæredygtige løsninger: Miljøet har stor betydning for os og vi leverer naturligvis både FSC og PEFC certificeret træ. Desuden tilbyder vi profiler i OrganoWood, Heatwood samt Flamewood, der er alternative imprægnerings- og overfladebehandlinger.

Færdige løsninger: Vi har udviklet vores helt eget hegnssystem - Frøslev Systemhegn - der med sin enkle opbygning gør det nemt at overskue og sætte op. Her findes et bredt udvalg af profiler, træsorter og farver. Samtidig giver det kunden mulighed for flere kreative anvendelsesmuligheder, som opbygning af højbede, opbygning af haverum og solplads med espalier.

Vi forhandler vores træ via byggemarkeder, trælaster og tømmerhandler.

Frøslev ... fordi vi elsker træ!

FSC

FSC-mærket er din sikkerhed for ansvarlig skovhugst samt forbedrede levevilkår for lokalbefolkningen i skove verden over – lige fra de tropiske regnskove til de svenske nåleskove.

FSC varetager både miljø, mennesker og økonomiske forhold. Frøslev er medlem af FSC Danmark.

PEFC

PEFC står for bæredygtig skovdrift, dvs. en miljømæssig forsvarlig, social gavnlig og økonomisk levedygtig skovforvaltning for nuværende og fremtidige generationer.

Hos Frøslev forhandler vi naturligvis PEFC certificeret træ.

Svanemærket Thermowood

Frøslev Heatwood - thermowood - i fyr og gran kan smykke sig med det officielle Nordiske Miljømærke Svanemærket. Ved at vælge Frøslev Heatwood kan man være sikker på at de skrappe miljøkrav omkring bæredygtighed og giftig kemi er overholdt.

Kort om Svanemærket:

 • Svanemærket er din garanti for at produktet er blandt de mindst miljøbelastende indenfor sin kategori.
 • Produktet lever op til tidens stigende og skrappe miljøkrav.
 • Minimum påvirkning af og stor hensyntagning til miljøet.

Frøslev Heatwood fyr og gran er svanemærket i klassen 'særligt holdbart træ'.