Nyhedsbrev december 2020:

Velkommen til! Vi har her samlet en række spændende nyheder til dig, som elsker træ.   

Først vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske god jul og takke for et godt år, der dog har været anderledes end forventet. Men hos Frøslev Træ glæder det os at se tilbage på et 2020, hvor vi blandt andet har miljøvaredeklareret Frøslev ABODO. Det kan du læse mere om her i nyhedsbrevet, hvor vi desuden fortæller om et par spændende projekter, hvor vores træ er anvendt.   

God læselyst og rigtig god jul! 

Vi sætter tal på hele klimaaftrykket

Hos Frøslev vil vi gerne gå forrest i den grønne dagsorden, og derfor har vi valgt at få udarbejdet en miljøvaredeklaration, der også dækker den danske del af forarbejdningen.  

Det er blandt andet Frøslev ABODO, én af vores mest populære trævarer, som har fået papirer på bæredygtigheden. Det betyder, at vi nu kan dokumentere klimaaftrykket, lige fra træet gror i skoven, til det finder vej til byggepladsen.  

Det kan du læse mere om her

Vores egetræ ombord på husbåd

Denne smukke husbåd er for nylig blevet renoveret, og vi er stolte af at have bidraget til det vellykkede resultat. Vi har forsynet dækket med rustikke egetræsbrædder i specialmål, mens Norto står bag loftbeklædningen.  

Det gamle egetræsskib er bygget i 1955, og derfor var der helt særlige krav til materialerne, som skulle leve op til både patina og historie. Vi synes selv, det tager sig ret flot ud, bedøm selv på billedet.

Brodæk i sibirisk lærk skyder frem ved Toldboden

To nye brodæk er skudt frem ved Toldboden i hovedstaden, og de kommer ikke mindst til at blive brugt lejlighedsvist, når Kongeskibet Dannebrog lægger til.  

Vores Frøslev Grip i sibiriske lærk er anvendt til brodækkene, der blev monteret af Luckow Marine i foråret. Med det skridsikre spor (grip) er dækket mindre glat og dermed mere sikkert at færdes på, når der kommer vand på. Træet har efterfølgende fået linolie for at gøre det modstandsdygtigt over for det salte havvand – for når der er højvande, står brodækkene nemlig under vand.  

Her kan du finde mere info om Frøslev Grip