Nyhedsbrev april 2020:

Velkommen til! Vi har her samlet en række spændende nyheder til dig, som elsker træ. 

Først og fremmest vil vi berøre et emne, der påvirker os alle sammen netop nu: covid-19. Men vi vil også fokusere på de gode nyheder, der fortsat sker rundt omkring i landet. For eksempel den store efterspørgsel på træ, som vi oplever lige nu, og hvor særligt én type træ er i høj kurs.   

Dét og meget mere får du i dette nyhedsbrev.   

God læselyst!

Få Frøslev-trævarer leveret direkte til brugsstedet

Der er ingen tvivl om, at corona-krisen berører os alle, og mange brancher er ekstra udfordrede i denne tid. Hos Frøslev støtter vi 100% op om regeringens udmeldinger og tager alle de nødvendige forholdsregler efter myndighedernes anbefalinger.  

Samtidig er det vigtigere nu end nogensinde før, at vi holder hjulene kørende i Danmark og i byggeriet. Derfor står vi naturligvis til rådighed over for vores kunder, som vi plejer - og via vores forhandlernet kører vi nu også gerne træet helt ud til dig. Det betyder, at du kan bestille Frøslev trævarer og få dem leveret direkte til brugsstedet - du skal blot kontakte din lokale tømmerhandel for bestilling. 

Thermobehandlet træ har for alvor slået rod i dansk byggeri

Hos Frøslev mærker vi tydeligt, at træ vinder indpas som bæredygtigt byggemateriale herhjemme, og vi tiljubler tendensen. Især én type træ er i høj kurs: thermobehandlet træ, som efterlever branchens krav til både bæredygtighed og formstabilitet. Den store efterspørgsel kan mærkes hos både projekterende og leverandører - ikke mindst her hos os, hvor omsætningen på denne type træ er fordoblet fra 2018 til 2019.   

Læs hele artiklen her.

Vindenergi er vejen frem

Hos Frøslev er den bæredygtige forsyningskæde én af vores mærkesager. Derfor er vi glade for at kunne fortælle om endnu et nyt tiltag: klimavenlig el.   

Vi er naturligvis nødt til at bruge el i vores arbejde, men der er forskel på, hvor det kommer fra. Vi har netop indgået en aftale med vores forsyningsselskab om, at vores samlede elforbrug dækkes af vindenergi. På den måde bidrager vi også til, at der bliver etableret flere vedvarende energikilder.   

Vi mener nemlig, at vi har et fælles ansvar for at træffe valg, der vejer tungt i den miljørigtige vægtskål.   

Læs mere om vores initiativer til en bæredygtig forsyningskæde her

Vi hylder bæredygtigt skovbrug

Hos Frøslev bakker vi gerne op om bæredygtige initiativer i branchen. Derfor var vi også en aktiv del af FSC Ugen, hvor virksomheder og NGO’er hyldede FSC-mærket og bæredygtig skovbrug.   

For os er det vigtigt, at vi kan spore træet. På den måde er vi sikre på, at både den miljømæssige og den sociale bæredygtighed ikke tilsidesættes. FSC-mærket fungerer som en sikkerhed for ansvarlig skovhugst og forbedrede levevilkår for lokalbefolkningen i skove verden over - lige fra tropiske regnskove til de svenske nåleskove.   

Derfor tilbyder vi vores kunder FSC-certificeret træ - og dét vil vi blive ved med!   

Læs mere om vores FSC certificerede træ, og hvordan vi generelt arbejder med træ her.

Martin L. Petersen
Adm. direktør - CEO
Tlf: +45 7367 0646
Mob.: +45 2174 3695
mlp@froeslev.dk
Dette website udbydes af:

Frøslev Træ A/S
Jens P. L. Petersens Vej 1
6330 Padborg
Telefon: 74 67 06 00
CVR: 14248331
Email: info@froeslev.dk